•  
  GRATIS VERZENDING

  Bestelling vanaf 50euro

 •  
  VOOR 16:00 BESTELD

  De volgende dag in huis

Outwell ECOcool Petrol Koelbox 12V/230V

€ 118,99

Met de Outwell ECOcool Petrol heeft u meer dan een simpele koelbox. Hij heeft een 12V aansluiting, maar kan ook op het 230V stroomnet worden aangesloten. Hij kan de inhoud koelen of juist warm houden. U kunt dus uw eten en drinken op de camping koud houden, of juist uw picknick voor onderweg warm houden.

 • Artikelnummer: 590131
Beschrijving

De Outwell ECOcool serie staat voor duurzaamheid door optimale koelprestaties te combineren met energiezuinigheid. Het zijn thermo-elektrische koelboxen met een slim ontwerp, innoverende isolatietechnieken en hoogwaardig PU isolatiemateriaal. Hierdoor kost het minder energie kost om de inhoud koel (of warm) te houden. De ECOcool koelboxen voldoen dan ook aan de vereisten van de Europese eco-wetgeving.

In de koelbox kunt u een scheidingswand plaatsen, handig om de inhoud van de koelbox te organiseren. Er wordt echter ook een koelelement meegeleverd dat u als scheidingswand kunt plaatsen. Hiermee geeft u de koelcapaciteit van de koelbox een extra boost. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat uw eten en drinken ook urenlang koud blijft zonder de koelbox op de stroom aan te sluiten.

Het design van de koelbox is niet alleen strak en trendy, het is ook nog eens erg praktisch. De kabelingang worden goed afgesloten en beschermd door een keurig klepje. Roosters bovenop het deksel zorgen voor een correcte ventilatie en de draaghendel is in verschillende posities te zetten. Zo is de koelbox makkelijk te dragen of kan de koelbox zo klein mogelijk worden gemaakt voor het opbergen.

Outwell ECOcool Petrol:

 • 12 volt en 230 volt aansluiting
 • Kan koelen én warmhouden
 • Koelt 18°C - 25°C onder de omgevingstemperatuur
 • Verwarmt tot 50°C - 60°C
 • Energiebesparend ontwerp
Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of registreer alstublieft

Heeft u een vraag

Productvragen

Er zijn geen vragen over dit product.

Klantenservice

Contactgegevens

* Verplichte velden

Laden...