•  
    GRATIS VERZENDING

    Bestelling vanaf 50euro

  •  
    VOOR 16:00 BESTELD

    De volgende dag in huis

Intex Deluxe Opblaasbare Jacuzzi - 6 personen

€ 1.099,00

€ 999,00

✔️ Merk Intex
✔️ Model PureSpa Jets en Bubbels rechthoekig
✔️ Zwembad type PureSpa Jet & Bubble Deluxe
✔️ Type wand 0.84 laminiertes PVC mit Fiber-Tech Konstruktion
✔️ Geschikt voor 6 volwassenen
✔️ Inclusief grondzeil
✔️ Gewicht 77 kilogram
✔️ Capaciteit 1.098 Liter
✔️ Inclusief afdekzeil
✔️ Inclusief pomp
✔️ Formaat zwembad 218 cm Vierkant
✔️ Afmetingen (LxBxH) lengte 218 cm / hoogte 71 cm
✔️ Afmeting verpakking 116 cm x 69 cm x 47 cm
✔️ Garantie 1 jaar

  • Artikelnummer: 28456NL
Productomschrijving

Deze Intex rechthoek jacuzzi is het paradepaardje van Intex. De jacuzzi is voorzien van een bubbelstand (bubbels komen uit 140 openingen aan de onderzijde van de jacuzzi). Daarnaast heeft de jacuzzi een Jetstand. 6 krachtige jetstralen zorgen voor een heerlijke warme stroming in het bad.

De jacuzzi is voorzien van een krachtig verwarmingselement die tot circa 40 graden kan verwarmen. Met het ingebouwde zoutwatersysteem heeft u geen chloor nodig. Door het toevoegen van een kleine hoeveelheid zout (zo laag dat dit niet te proeven is), zorgt het zoutwatersysteem zuiver en vrij van algen blijft.

Uitgevoerd in zeer sterk materiaal en voorzien van de nieuwste technieken merkt u nauwelijks dat het een opblaasproduct is. U hebt tegelijk wel het voordeel van compacte opbergmaat. De Jacuzzi wordt geleverd met twee hoofdsteunen en 2 cartridge filters.

Zeer sterke wanden dankzij Intex Fiber-Tech™ techiek

De zijwanden, bodem en de afdekking zijn voorzien van de gepantenteerde Intex Fiber-Tech techniek. Reguliere opblaasartikelen zijn voorzien van pvc schotten in het opblaasgedeelte. Deze geven het opblaasartikel zijn vorm en houd de naden bij elkaar. Sinds 2014 gebruikt Intex hiervoor sterke vezels. Duizenden vezeldraden geven de opblaasbare jacuzzi zijn vorm. Het resultaat is dat de Intex jacuzzi's ontzettend stabiel en sterk zijn.

Met cartridgefilter, hardwatersysteem en zoutwatersysteem

Deze Intex jacuzzi is zelfvoorzienend als het gaat om het onderhouden van de waterkwaliteit. Allereerst is de jacuzzi uitgerust met een cartridge filterpomp. Alle kleine vuildeeltjes blijven achter in het filter. Het ingebouwde hardwatersysteem reguleert de hardheid van het water. Dit is vooral van belang voor de gebieden waar het water te hard is.

Het ingebouwde zoutwatersysteem is bedoeld als vervanging van chloorproducten. Door een kleine hoeveelheid zout aan het water toe te voegen. (zo weinig dat u het niet eens proeft) zorgt het zoutwatersysteem voor optimale zuiverheid. Met het zoutwatersysteem heeft u niet de geur, smaak en reuk van chloor maar wel zuiver water in uw jacuzzi.

Verwarmde bubbels

In tegenstelling tot de meeste (opblaasbare) jacuzzi's zijn de de bubbels die uit de Intex jacuzzi komen verwarmd. Het water loopt langs het verwarmingselement en komt via de bubbel openingen in de jacuzzi. Verwarmde bubbels geven een stukje extra comfort.

 

Inclusief opblaasbaar afdekzeil

De jacuzzi wordt geleverd met bijpassend afdekzeil. Dit afdekzeil bevat een opblaasbare ring (ter grootte van de binnenafmeting van de jacuzzi voor extra isolatie. De warmte wordt door het water zo beter vastgehouden en het warmteverlies aan de bovenzijde is minimaal. We adviseren daarom altijd het afdekzeil meteen op de jacuzzi te leggen na gebruik.

 

Eenvoudig op te zetten

De Intex jacuzzi is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het volgen van de handleiding kan de jacuzzi in ongeveer 15 minuten gereed zijn om te vullen met water. Na het seizoen is de jacuzzi weer zeer eenvoudig en compact op te bergen in de meegeleverde tas.

 

Bubbels & Jets in een rechthoek jacuzzi

Kenmerkend van deze Intex jacuzzi (ten opzichte van de andere modellen) is het model. Deze is 8-hoekig van vorm. Daarnaast heeft deze jacuzzi zowel een bubbelstand alsook een Jet stand. Deze kunnen overigens niet tegelijkertijd aan staan.

Specificaties
Afmetingen Diameter 218 cm / Hoogte 71 cm
Bubble Air Blower 800W
Bubble Jets 140
Capaciteit 1098 Liter
Gewicht 77kg
Verwarming 2200W
Hard Water Systeem 10W
Jet Pomp 700W
Jet Nozzels 6
Materiaal Laminate PVC
Geschikt voor 6 personen
Temperatuurbereik 20-40graden
Vorm Rechthoek
Zoutwatersysteem 20W
Reviews

Klantenbeoordelingen

tien op tien Review door andre
zalig om in te vertoeven
neemt de vermoeidheid zomaar weg
een zalige aankoop, geen spijt van (Geplaatst op 22-08-2018)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of registreer alstublieft

Heeft u een vraag

Productvragen

Er zijn geen vragen over dit product.

Klantenservice

Contactgegevens

* Verplichte velden

Laden...