•  
    GRATIS VERZENDING

    Bestelling vanaf 50euro

  •  
    VOOR 16:00 BESTELD

    De volgende dag in huis

Comfortpool Puddle Jumper

€ 14,95

De Puddle Jumper is een vrolijk hulpmiddel voor kinderen tijdens het zwemmen. Optimale bewegingsvrijheid voor het kind. Gemaakt van duurzaam nylon. De binnenkant is van schuim materiaal. Dit zorgt voor extra veiligheid omdat het materiaal niet lek kan gaan, in tegenstelling tot de reguliere opblaas zwembandjes. Deze puddle jumper is geschikt voor kinderen tussen de 15 en 23 kilogram. Keuze uit 5 frisse kleuren met leuke print.

€ 14,95
  • Artikelnummer: DSU-S082
Beschrijving

Lekker vrijuit spelen in het water. Met de Puddle Jumper geniet uw kind van optimale bewegingsvrijheid. Bovendien verhoogt het zwemmen met de Puddle Jumper het vertrouwen van het kind, wat de zwemvaardigheid kan verbeteren.

 De Puddle Jumper brengt het beste van een zwemvest en zwembandjes bij elkaar. Vervaardigd uit duurzaam materiaal. De buitenzijde is van stevig nylon en de binnenkant voorzien van schuim. Dit zwem accessoire verhoogt de veiligheid van uw kind in het water. De verstelbare klikband zorgt voor extra veiligheid. De Puddle Jumper is niet zelfstandig uit te trekken. Geschikt voor kinderen tussen de 15 en 23 kg.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of registreer alstublieft

Heeft u een vraag

Productvragen

Er zijn geen vragen over dit product.

Klantenservice

Contactgegevens

* Verplichte velden

Laden...